بالابر ساختمانی : امروزه با رشد صنعت و تکنولوژی، دیگر همچون گذشته جایی برای برای قرقره های دستی جهت حمل مصالح ساختمانی و انتقال آن به طبقات دیگر نیست و لزوم استفاده از بالابر ساختمانی یا همان بالابر حمل مصالح بیش از قبل نمایان است و یکی از رایج ترین تجهیزات هنگام ساخت ساختمان به شمار می رود. دلیل استفاده از این نوع بالابر این است که در جابجایی و حمل بار نقش بسزایی دارد و به روند کار سرعت می بخشد. البته از بالابر ساختمانی فقط در ساختمان استفاده نمی شود.
اصلی ترین کاربرد آن، جا به جایی بار بین طبقات در هنگام ساخت یا مرمت سازی ساختمان است. همچنین برای بارگیری در ماشین های سنگین مثل تریلر و کامیون و جا به جایی بارها در انبارها و کارخانجات، مورد استفاده قرار می گیرد.
شرکت آپاربالابر عرضه کننده انواع بالابر، آسانسور هیدرولیکی، استاکر، خودروبر و … می باشد و تمامی محصولات خود را با کمترین قیمت بازار همراه با ضمانت نامه به اقصا نقاط کشور ارسال می کند. در ادامه بطور کامل با بالابر ساختمانی، انواع و عملکرد آن آشنا می شویم:
بالابر ساختمانی کوچک یا بزرگ در ابعاد مختلف به حمل بار کمک می کند. اگر ساختمان ما کوچک باشد مثلا تا چهار طبقه باشد می توان از بالابر مصالح بر کوچک استفاده نمود. اما در صورت بلند تر بودن ساختمان یا بزرگتر بودن آن از بالابر مصالح بر بزرگ استفاده می کنیم. منظور از بالابر مصالح بر کوچک همان بالابر مصالح بر 300 کیلویی می باشد. نکته ای که باید لحاظ گردد این است که با توجه به وزن بار مشخص شده از قبل، نوع بالابر مشخص می شود. الکتروموتور بالابر مصالح بر و یا گیربکس بالابر مصالح بر، معین کننده حداکثر توان جابه جایی مصالح توسط بالابر حمل بار می باشد.
در صورت نیاز به بالابر مصالح بر باید توجه کنید که یک سری مبنا و معیار برای خرید بالابر مصالح بر وجود دارد. اولاً همیشه باید بالابری که می خرید توانی بیش از نیاز شما به حمل بار را داشته باشد تا دچار مشکلی مانند کشش بار توسط بالابر مصالح بر سر ساختمان که خیلی هم خطرناک است، نشوید. قیمت بالابر بسته به نوع گیربکس استفاده شده در آن و نیز قیمت موتور بالابر و سایر لوازم به کار رفته در آن متغییر است. ولی معمولاً رایج ترین نوع بالابر مصالح بر ، بالابر مصالح بر 300 کیلویی می باشد.
بالابر مصالح بر در ساختمان های بلند به عنوان بالابر حمل مصالح استفاده میگردد و دارای دو عدد پایه، یک قرقره، گیربکس، یک عدد ریل، باکس، الکترو موتور، سیم بکسل و کلید سه وضعیت می باشد.
پایه ها و اجزای تشکیل دهنده در بالابرهای ساختمانی 300 و 500 کیلویی شبیه هم و در بالابر مصالح بر 700 کیلویی و بالابر مصالح بر یک تنی شکل سازه و پایه شبیه هم می باشد. توصیه می کنیم برای افزایش عمر گیر بکس در بالابر کارگاهی، الکترو موتور بالابر، گیربکس دار باشد. چون این عامل ترمز دار بودن از برگشت گیربکس و خوردگی دنده ها جلو گیری می کند.
در بالابر مصالح بر گیربکس به کار رفته معمولاً گیربکس حلزونی یا vf می باشد. ضمناً در موتور بالابر ساختمانی تک فاز باید از موتور دو خازن خشک استفاده گردد؛ زیرا در موتور بالابر مصالح بر تک فاز چرخش روتور توسط خازن خشک انجام می پذیرد و به همین سبب موتور بالابر دو خازن از موتور بالابر تک خازن قدرت بیشتری دارد.
در خرید بالابر ساختمانی دقت شود پایه ها از جنس لوله های ضخیم و مقاوم انتخاب شوند، چون ممکن است در اثر کثرت کار دچار خمیده گی شود. همچنین توصیه میشود اندازه ریل بالابر حمل مصالح بلند باشد تا مصالح با جاهایی نظیر دیوار برخورد نکند. قرقره بالابر بایستی تمامی سیم بکسل را بتواند جمع کند و سیم بکسل از قرقره نیفتد تا کارگره زیره آن آسیب نبیند. به خاطر ارزان در آمدن قیمت بالابر مصالح بر از استاندارد آن کم نکنند، چون ممکن است دچار خطرات جبران ناپذیری گردد. دیگر اجزای بالابر مصالح بر باید استاندارد باشد تا تحمل بار مطابق با ظرفیت بالابر را داشته باشد.
بالابرهای ساختمانی از اجزای مختلفی تشکیل شده است که عبارتند از:
این بالابر مصالح بر که از کوچک ترین و پرکاربرد ترین نوع حمل مصالح می باشد، تشکیل شده از موتور 2.2 کیلووات تکفاز 1400 دور پایه دار ، گیربکس vf86 و همچنین کوپله شده بر روی باکس توسط تسمه و فولی. بیست متر سیم بکسل هشت نتاب با قرقره. دو عدد پایه و خرپا و کرپی و قلاب سر و نیز می توان این بالابر ساختمانی تکفاز را به همراه موتور الکو یوگوسلاوی ارائه کرد و به بالابرهای ساختمانی الکو معروف است. قیمت بالابر مصالح بر کوچک و قیمت بالابر الکو با توجه به کیفیت موتور قابل تغییر است.
برای حمل بار بیشتر از 300 کیلو گرم و یا حمل بار در ساختمان هایی با ارتفاع بیشتر از 20 متر از این قبیل بالابر ها مورد استفاده قرار می گیرد. این نوع بالابر ها دارای گیر بکس قدرتمند تری نسبت به 300 کیلویی برخوردارند و با برق سه فاز قابلیت کار کردن دارند. قدرت الکترو موتور مورد استفاده در این مدل بالابر 4.1 کیلو وات برابر 5.5 اسب بخار است.
گیر بکس مورد استفاده در بالابر 500 کیلویی شرکت آپار بالابر vf110 است. سیم بکسل بالابر مصالح بر شرکت آپار بالابر برای بالابر ساختمانی 500 کیلویی شماره 8 بوده و از مقاومت و استحکام کششی بالایی ساخته شده است. به صورت پیش فرض 20 متر سیم بکسل روی دستگاه قرار دارد و وزنی که می تواند تحمل کند 400 کیلوگرم تا ارتفاع 20 متر می باشد. به دلیل حمل بار بیشتر پایه های بالابرهای ساختمانی پانصد کیلویی از 300 کیلویی بیشتر است و قطر لوله ها ضخیم تر انتخاب شده اند.
برای کسب اطلاعات بیشتر و استعلام قیمت بالابر ساختمانی از طریق شماره های موجود در سایت با کارشناسان آپاربالابر تماس حاصل فرمائید.