نحوه کار با استاکر برقی: از دیگر انواع استاکر ها می توان به استاکر برقی اشاره کرد که از بهترین و پر کاربردترین انواع استاکر ها می باشد. این دستگاه که در دسته بالابرهای مکانیکی قرار دارد کاربردهای وسیعی را در صنایع مختلف برخوردار بوده و استفاده از آن در امر حمل و نقل اجناس سهولت کار را میسر کرده است.
از استاکر برقی معمولا در انباری ها و کارخانه های کم وسعت که علاوه بر محدودیت فضا دارای بارهایی با تناژ ظرفیت پایینی در حدود 2 تا 3 تن می باشد استفاده می گردد. این استاکرها عضو کوچکی از لیفتراک ها محسوب می شوند چرا که استاکر برقی از لحاظ کارایی و عملکرد و همچنین ساختاری که دارد تشابه بسیاری با لیفتراک های دارد. تنها وجه تمایز بین استاکر برقی و لیفتراک ابعاد و اندازه ی آن ها می باشد که لیفتراک دارای سایزهای بزرگتر از استاکر ها می باشد.
شرکت آپاربالابر سالیان طولانی است که در عرضه انواع استاکرهای برقی در ابعاد و اندازه های گوناگون فعالیت دارد و توانسته است با فروش استاکر های برقی با کیفیت رضایت تمامی مشتریان خود را جلب نماید.
در این مطلب قصد داریم به آشناییت در رابطه با ساختار و نحوه کار با استاکر برقی بپردازیم با ما همراه باشید.
برای کار با این نوع از استاکر ها در قدم اول بهتر است با ساختار کلی آن ها آشنا شده تا در آخر بتوانیم نحوه کار با استاکر برقی را متوجه شویم.
ساختار کلی استاکر های برقی شامل دو شاخک مجزا، چرخ، پنل کنترل، موتورهیدرولیک و جایگاه اپراتور می باشد. دو شاخک های استاکر برقی به یک قسمت واحد اتصال داده شده اند که این قسمت واحد در واقع همان بدنه اصلی استاکر می باشد که جک هیدرولیک نامیده می شود. این دستگله مجهز به یک اپراتور خودکار(موتور هیدرولیکی) می باشد که مسئول حرکت دستگاه به جهات مختلف و هم چنین حرکت شاخک ها به بالا و پایین است.
این نوع از استاکر ها مجهز به یک پلت فرم یا همان سکوی مخصوص جهت ایستادن اپراتور به همراه گارد مخصوص می باشد.
عملیات کنترل، بالابری و حرکات دستگاه به واسطه ی باتری های 24 ولت 225 آمپر ساعت صنعتی تغذیه، الکترو موتورهای حرکت، پمپ دستگاه از طریق بردهای الکترونیکی و دسته فرمان کاملا ارگونومیک انجام می پذیرد که این موضوع در رابطه با نحوه کار با استاکر برقی می باشد.
یکی از مهم ترین مزیت هایی که باعث برتری این دستگاه نسبت به لیفتراک ها می باشد ابعاد کوچک آن است. این امر باعث شده است که کاربردهای استاکر ها بیشتر کند زیرا در مکان هایی که وسعت کمی داشته و باریک هستند می توان استفاده کرد.
بعد از آن که با ساختار استاکر برقی به طور کامل آشنا شدیم حالا نوبت به آشناییت با نحوه کار با استاکر برقی می رسد.
در استاکر های برقی بر خلاف دیگر استاکر های دستی و نیمه برقی که حرکات شاخک ها و حرکت به جهات مختلف توسط نیروی دست انجام می شود تمامی حرکات چون بالا و پایین رفتن شاخک ها و حتی حرکت به جهات مختلف توسط نیروی برق تحت کنترل اپراتور تامین می گردد.
نحوه کار با استاکر برقی به این صورت است که اپراتور با کمک اهرم کنترلی برقی شاخک ها را در زیر جعبه ها و بارها قرار داده سپس مجددا به وسیله اهرم کنترلی کالا و اجناس را بالا آورده و به محل مورد نظر منتقل می کند.
نحوه کار با استاکر برقی
نکاتی مهمی در رابطه با نحوه کار با استاکر وجود دارد که شما موظف می کند برای کار با این دستگاه ها این قوانین و موارد را رعایت کنید تا ایمنی کار خود را افزایش دهید.این قوانین عبارتند از:
اگر اطلاع دقیق از نحوه ی کار با باتری های استاکر ندارید نگران نباشید تمام اطلاعات مورد نیاز در رابطه با باتری های استاکر چون وزن، ابعاد و… را می توانید از کارشناسان آپار بالابر دریافت کنید.
امید است مطالب فوق در رابطه با کارکرد با استاکر برقی برای شما مفید بوده باشد هم چنین می توانید برای خرید استاکر با شماره شرکت آپار بالابر که در زیر قرار داده ایم تماس بگیرید و از خدمات ما بهره مند شوید.
شماره تلفن آپار بالابر، شماره تلفن بالابر